Polyester Waterglijbanen Reparatie

Wij besparen veel geld op onderhoud en energiekosten van uw waterglijbaan. Ook helpen we met het genereren van meer omzet.

Dit doen we door waterglijbanen te inspecteren, onderhouden, repareren, te isoleren en te digitaliseren. Vakkundig, snel en overal in Europa.

  • Waterglijbanen van openbare zwembaden
  • Waterglijbanen in pretparken

Waterglijbanen inspecteren

Laat een kind een waterglijbaan zien en ze gaan glunderen. Zo niet gillen! Altijd proberen om zo snel mogelijk door de wokkelvormige en als een zuurstok gekleurde buis heen te sjezen. Het liefst willen ze dat de glijbaan als een vuilstortkoker in één rechte streep naar beneden gaat. Om zo met maximale snelheid, die de wet van Newton toestaat, het zwembad in te worden getorpedeerd. Heel leuk maar veiligheidsvoorschriften komen niet in die hoofdjes op.

Veiligheid waterglijbanen waarborgen

Waterglijbanen worden veelvuldig gebruikt op piekmomenten en het polyester wordt aan een hevige slijtageslag onderworpen. Een sleutel van een locker aan de pols of zwembroek gelust kan al nare sporen achterlaten. De onschuldig ogende krassen hebben voordat je het doorhebt een gat in het onderhoudsbudget gesleten.

Wij inspecteren samen met u de waterglijbaan en leggen bevindingen vast in een logboek. Afhankelijk van de uitkomst van de inspectie worden aanbevelingen gedaan voor onderhoud en reparatie. Kleine reparaties zijn bij de inspectie inbegrepen. Voor het grote onderhoud maken we desgewenst een begroting.

Logboek waterglijbaan inspectie

Het logboek van waterglijbanen bevat deze onderwerpen

  • Het type inspectie dat heeft plaatsgevonden
  • Onze bevindingen in tekst en beeld vastgelegd
  • De polyester reparatie en herstelwerkzaamheden die zijn uitgevoerd
  • Welk onderhoud er aan de waterglijbaan is gepleegd
  • Incidenten die zich mogelijk hebben voorgedaan kunnen hier ook in worden gelogd

Waterglijbanen onderhouden

U kunt zich voorstellen dat het regelmatig onderhouden van een waterglijbaan goedkoper is dan het incidenteel uitvoeren van grote herstelwerkzaamheden. Wij adviseren onze klanten dan ook om aanbevelingen zo snel mogelijk uit te laten voeren om problemen in de toekomst te voorkomen

Waterglijbaan repareren

We helpen bij herstelwerkzaamheden, grote en complexe reparaties en composiet herstelwerkzaamheden. We hebben aan de meest spectaculaire waterglijbanen van Europa gewerkt. Maar we zijn net zo trots op het werk dat we hebben verricht voor kleine gemeentes met lokale zwembanen en kleine waterglijbanen.

Een waterglijbaan isoleren bespaart duizenden Euro’s

Wij helpen zwembad exploitanten om te besparen op de kosten van energie en onderhoud. Het isoleren van waterglijbanen is voor ons dagelijkse kost terwijl veel mensen niet weten dat dit kan.

Een waterglijbaan digitaliseren zorgt voor meer fun

Een glijbaan op zich is al leuk. Je moet die snuitjes zien als wij dat uit de kluiten gewassen milkshakerietje hebben gedigitaliseerd! Je moet het ervaren en zien om de mogelijkheden te begrijpen. Check de video hiernaast. Wasbeek: 30% meer omzet door digitale glijbaan. Graag informeren we u over de mogelijkheden die dit voor u opleveren.