Polyester Zwembaden Repareren

We inspecteren, onderhouden en repareren zwembaden

Dit doen we door waterglijbanen te inspecteren, onderhouden, repareren, te isoleren en te digitaliseren. Vakkundig, snel en overal in Europa.

  • Openbare zwembaden
  • Zwembaden in pretparken
  • Polyester zwembaden in particulier bezit

Zwembaden inspecteren

Zwembaden zijn gemaakt om plezier te beleven. Voor verkoeling in de zomer. Om te leren zwemmen. Voor de aller kleinsten, de aller oudsten en alles wat er tussen zit. Rennen, springen, vliegen, duiken en uiteraard bommetjes maken. Een zwembad moet veilig zijn om ongelukken te voorkomen. Doordat openbare zwembaden en zwembaden in pretparken zo veelvuldig bezocht worden en veel bezoekers tegelijk moeten kunnen verwerken is veiligheid van groot belang.

Wij inspecteren samen met u het zwembad en leggen dit vast in een logboek. Afhankelijk van de resultaten van de inspectie moet worden beoordeeld welke acties ondernomen moeten worden voor het veilig houden van het zwembad. We adviseren benodigde reparaties of herstelwerkzaamheden binnen een bepaalde tijd door te voeren zodat de veiligheid gegarandeerd kan blijven.

Logboek zwembad inspectie

Een goed zwembad inspectie logboek bevat de volgende onderwerpen:

  • Welke inspecties er zijn geweest
  • De inspectiebevindingen in tekst en beeld
  • Ondernomen herstelwerkzaamheden
  • Welk onderhoud er is gepleegd
  • Incidenten die hebben plaatsgevonden

Zwembaden onderhouden

Voorkomen is beter dan genezen. Een kleine barst of scheur in een zwembad, waterglijbaan of speeltoestel is vandaag alleen hinderlijk voor het oog. Morgen is het een serieus veiligheidsprobleem en een aanslag op uw portemonee.

Het doorlopend onderhouden van uw zwembad en toestellen bespaart u op de lange termijn heel veel geld. Grotere onderhoudszaken ziet u ook eerder aankomen. Zo kunt u hier in de begroting voor komende jaren hier beter rekening mee houden.

Zwembaden repareren

We helpen bij spoedreparaties, onderhoud gerelateerde reparaties en herstelwerkzaamheden. Maar ook voor groot gepland onderhoud kunt u ons inhuren. De grootste glijbanen en zwembaden van Europa hebben we reeds hersteld. Geen project is ons te groot of te klein.